Scampisalat.

Scampisalat:

Steik ca 10 scampi i extra virgin kokosolje (eller meierismør, ikkje noe margarin!) og ett hvitløksfedd + salt, 1-2 minutter på hver side. 

Kutt opp salat, fersk koriander, 1/2 avocado, rødløk, tomat og oliven.

Skjer opp scampien og bland alt. Server med litt av steikesjyen og balsamico eddik.

Eg har så dårlig kamera og dårlig lys…

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Scampisalat.

  1. laipai sier:

    Avocado…yukk. Men scampi er godt da 😀

  2. Mummy sier:

    Var det den du lagde då vi bodde i Sannom?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s