Baconbiff & sellerirotmos.

Sellerirotmos:

Kutt ca 100 g sellerirot i små biter (da går den kjappere å koke), kutt ca 100 g blomkål i litt større biter. Kok blomkålen og selleriroten i salt vann sammen med ett hvitløk fedd/båt.

Hell av vannet når selleriroten og blomkålen er mør (10-15 min, avhengig av størrelsen på bitene), og mos blandingen med en stavmikser.

Tilsett en dæsj fløte, til ønsket konsistens, og smak til med salt og pepper.  Voila! Kjempe godt tilbehør. Minst like godt som potetmos, viss ikkje bedre, savner det hvertfall ikkje 🙂 smaker litt friskere på en måte.

Surr en bacon rundt en god biff, salte og peppre, og steik den med smør i en varm panne. 2 min på første siden og 4 min på andre siden, har eg lært av pappa 😀 eller til den er passe » fast i fisken».

Legg biffen på tallerken og la den hvile mens du har ca en halv dl vann i panna, og la den koke ut, sånn at det blir en nydelig sjy saus.

Skikkelig luksus middag. Det ser kanskje ikkje så spennende ut, men det var SÅÅÅ godt!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s