Verdens beste jordbær is!

Jordbær-kokos is:

Bruk en foodprosessor og kjør 100-200 g frosne jordbær til små biter.

La en boks Santa Maria kokosmelk stå i kjøleskapet, sånn at den skiller seg. Kokosen stivner og legger seg på toppen, mens vannet på bunnen tømmer eg ut. Grunnen til at eg bruker Santa Maria (rosa boks) er fordi andre merker som eg har prøvd inneholder emulgeringsmiddel, som gjør at kokosmelka ikkje skiller seg når den blir kald. Eg har alltid et par bokser SM kokosmelk i kjøleskapet, for is går det mye av for tida. Den stivna kokoskremen kan også piskes luftig og serveres til ferske bær. Nyyydelig!

  

 

 

 

 

 

 

Bruk halparten av kokoskremen i en boks, resten spares til neste porsjon;) ha den i foodprosessoren sammen med jordbærene, 5 dråper vanilje stevia og litt sukrin, og kjør den til alt er blandet. Smak til med sukrin om den ikkje er søt nok.

Nytes som den er, eller med et dryss tørka kokos og kakao nibs. NAAAAM 😀

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s