Hjemmelaget bounty

Bounty med mørk sjokolade er kjempe godt!

Kokosmassen lages slik:

200 g tørka kokosrasp
2 dl kokosmelk (bruk bare den stive delen, ikke vannet)
50 g ekstra virgin kokosolje
litt salt, vanilje stevia (1 rør, eller smak til) og sukrin (0,5 – 1 dl)

 

Bland alt godt. Den skal være ganske søt, men smak til sann at den blir sånn som du vil ha den. La blandingen stå og trekke mens du lager sjokoladen.

Sjokoladen lages sann som her. Altså smelt kokosolje og kakaomasse og smak til med vaniljestevia, sukrin melis og yacon sirup. Eventuelt kan du smelte en plate eller to med 70% / 86% sjokolade og smake den til med stevia og sukrinmelis om du vil.

Ha litt sjokolade i bunnen av sjokoladeformer eller muffinsformer som er stive/flere lag. Fyll resten av formen nesten helt full av kokosmasse, press den litt sammen og ned sann at sjokoladen flyter opp langs kantene. Så har du mer sjokolade på toppen, og sett i kjøleskap til avkjøling.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hjemmelaget bounty

  1. Mummy sier:

    Noko for meg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s